Emmy June (FIN)

Emmy June - Sielukas retropoppari.

Popmusiikin eri aikakausista inspiraatiota ammentavan Emmy Junen musiikki kumartaa vahvasti singer-songwriter-perinteeseen, melodia- ja tekstilähtöisyydellään.
Henkilökohtaiset laulut käsittelevät oman tien etsimistä, nuoruuden kasvukipuja, ikääntymistä sekä eri muotoisia ihmissuhteita. Melankolia ja elämänilo kulkevat vahvasti käsi kädessä ja mikään ei ole mustavalkoista - elämä on usein kaunista ja rumaa yhtä aikaa.
Artisti on esittänyt omaa musiikkiaan vuodesta 2017 lähtien. Yhtyeensä kanssa hän luo lämminhenkisen tunnelman saliin kuin saliin. Emmyn musiikki koskettaa, tanssittaa ja viihdyttää.

Emmy June on on julkaissut kaksi soul- ja roots-vaikutteista EP:tä (2020) ja äänittää nyt ensimmäistä kokopitkää albumiaan Hollywood House Studioilla, Helsingissä. Ensimmäinen singlelohkaisu albumilta julkaistaan alkuvuodesta 2022.
Emmy June esiintyy viisihenkisen yhtyeensä kanssa tai duo- ja trio -kokoonpanoilla. Tilaa tyylikäs, sielukas ja taidokas Emmy June tilaisuuteesi!

Emmy June is a Finnish singer-songwriter and artist, whose genre-bending music blends different eras of pop music and is strongly bowing to singer-songwriter tradition.

The artist has performed her own music ever since 2017. Together with her five-piece band she creates an intensive and compelling atmosphere for all kinds of events.

When playing unplugged (duo/trio), Emmy June’s personal stories step into the spotlight.

The artist has released two soul-influenced EP:s in 2020 and is currently recording her first full length album at Hollywood House Studios in Helsinki. The first single from the album will be released in the beginning of 2022.

Get Emmy June for your event and enjoy!


DATEEVENT / VENUEADDRESS / CITY