Lux Opera - Leonard Cohen Tribuutti (FIN)

Lux Opera syntyi halusta toteuttaa merkityksellisiä musiikillisia unelmia. Tällä hetkellä yhtye tekee todeksi tribuuttia loistavana novellikirjailijana, säveltäjänä, sanoittajana ja laulajana tunnetulle Leonard Cohenille (1934–2016). Lux Opera esittää hänen musiikkia englannin kielellä, pitäen kiinni alkuperäisten levytysten oleellisimmista musiikillisista elementeistä ja tunnelmista, samalla tuoden kuhunkin kappaleeseen uusia persoonallisia vivahteita ja sävyjä.

Lux Operan ohjelmisto kattaa Leonard Cohenin koko musiikillisen uran. Mukana mm. kappaleet Famous Blue Raincoat, First We Take Manhattan, Hallelujah, Dance Me To The End of Love, My Oh My ja Traveling Light.

Yhtyeen ytimen muodostavat Veli-Matti Auruksenaho (laulu ja klassinen kitara), Milla Elo (laulu) ja Eero Mieho (koskettimet ja taustalaulu). Tarvittaessa Lux Opera esiintyy myös suuremmalla kokoonpanolla. Lux Operan Leonard Cohen Tribuutti sopii niin ravintolailtoihin, teatteri- ja festarilavoille sekä perinteistä bilemusaa herkempää tulkintaa vaativiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.


DATEEVENT / VENUEADDRESS / CITY